La II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, amb l’impuls de 8 universitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/09/2014.- Les universitats d’Alacant, Andorra, Autònoma de Barcelona, Girona, Jaume I, Lleida, València i Vic-Central de Catalunya acolliran les fases locals de la II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. Es tracta d’una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Els diners fan la felicitat?

La fase final de la competició tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironés), els dies 27 i 28 de març de 2015, a continuació de l’XI Lliga de Debat de Universitari de la Xarxa Vives.

Els equips dels centres de Secundària i Batxillerat que vulguen participar, poden realitzar la inscripció ací. El termini d’inscripció finalitza el 20 de desembre de 2014.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana.