Tothom gaudeix de les mateixes oportunitats d’estudiar a la Universitat?

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 30/09/2014.- La Xarxa Vives d’Universitats i la Fundació Jaume Bofill col·laboraran durant el curs 2014-2015 en l’impuls d’una enquesta en línia als estudiants universitaris de la regió Vives per tal d’esbrinar qui són, com és el seu pas per la Universitat i què n’esperen. En concret, amb la iniciativa Via Universitària -aprovada pel Consell General de rectors el 2 de juliol passat- es pretén conèixer com es poden millorar les condicions per a l’estudi en termes d’equitat, com de diverses són les trajectòries dels estudiants i com és avui dia l’ofici de l’estudiant universitari.

A partir d’uns valors i objectius comuns, la Xarxa i la Fundació Jaume Bofill donen així continuïtat al llegat que ha deixat ECoViPEU, la primera enquesta d’àmbit estatal espanyol que es va interessar l’any 2011 per les condicions de vida i participació dels estudiants universitaris. En última instància es tracta de participar d’un debat entorn les polítiques universitàries, enriquint-lo amb dades pròpies.

Podeu seguir el projecte a Twitter amb l’etiqueta #viauni.