La llibreria universitària e-BUC incorpora més de 700 novetats editorials en 10 mesos

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 08/10/2014.- El fons bibliogràfic de la llibreria electrònica universitària e-BUC ha incorporat, des de l’1 de gener passat i fins avui 8 d’octubre, 700 novetats editorials, 401 de les quals són en format digital.  El catàleg en línia s’ha consolidat com a referent de les publicacions universitàries als territoris de parla catalana amb un ventall d’obres que abasta totes les àrees de coneixement.

La llibreria ja compta amb més de 13.200 títols a l’abast del públic, dels quals aproximadament un terç són en llengua catalana. A www.e-buc.com s’hi inclouen títols de 16 de les 21 universitats membres i el portal permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.