Les universitats de la regió Vives, a la X Jornada Científica de Realiter

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 16/10/2014.- Avui dijous 16 i demà divendres 17 d’octubre, les universitats de la Xarxa Vives participen a Bucarest (Romania) a la X Jornada Científica de Realiter, la xarxa panllatina de terminologia. Rosa Calafat (Universitat de les Illes Balears) i Francesc Galera (Universitat Autònoma de Barcelona), membres del Grup de treball de Terminologia i Nomenclatura de la Xarxa, prenen part a aquesta trobada internacional, que es pot seguir en directe (vegeu el programa).

Realiter és una xarxa panllatina de terminologia que agrupa persones, institucions i organismes de països de llengües neollatines que treballen activament en terminologia. El seu objectiu general és afavorir un desenvolupament harmònic de les llengües neollatines, tenint en compte el seu origen comú i el fet que totes les llengües romàniques presenten models de formació lèxica propers entre elles, i que utilitzen formants semblants.