Més de 1.000 novetats editorials de 2014, a la llibreria universitària e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 08/10/2014.- El fons bibliogràfic de la llibreria electrònica universitària e-BUC ha incorporat, des de l’1 de gener passat i fins avui 2 de desembre, 1.011 novetats editorials, 568 de les quals són en format digital. El catàleg en línia s’ha consolidat com a referent de les publicacions universitàries als territoris de parla catalana amb un ventall d’obres que abasta totes les àrees de coneixement.

La llibreria ja compta amb 13.505 títols a l’abast del públic, dels quals aproximadament un terç són en llengua catalana. A www.e-buc.com s’hi inclouen títols de 16 de les 21 universitats membres i el portal permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.