Segueix l’evolució del projecte Via Universitària

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 09/12/2014.- La Xarxa Vives d’Universitats i la Fundació Jaume Bofill col·laboren durant el curs 2014-2015 en l’impuls d’una enquesta en línia als estudiants universitaris de la regió Vives per tal d’esbrinar qui són, com és el seu pas per la Universitat i què n’esperen. És Via Universitària, va ser aprovat pel Consell General de rectors el 2 de juliol de 2014 i al nou espai web de la iniciativa s’hi expliquen tots els seus detalls. Entre altres seccions, al cronograma s’expliquen les 4 fases d’un projecte que pretén conèixer com es poden millorar les condicions per a l’estudi en termes d’equitat, com de diverses són les trajectòries dels estudiants i com és avui dia l’ofici de l’estudiant universitari.

Amb Via Universitària, a partir d’uns valors i objectius comuns, la Xarxa i la Fundació Jaume Bofill donen continuïtat al llegat que ha deixat ECoViPEU, la primera enquesta d’àmbit estatal espanyol que es va interessar l’any 2011 per les condicions de vida i participació dels estudiants universitaris. En última instància es tracta de participar d’un debat entorn les polítiques universitàries, enriquint-lo amb dades pròpies.

Recordeu que també podeu seguir el projecte a Twitter amb l’etiqueta #viauni.