La Xarxa Vives col·laborarà amb la premsa de proximitat

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 03/03/2015.- La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) acollirà demà dimecres, 4 de març, un acte de presentació de les línies de col·laboració entre l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) i la Xarxa Vives d’Universitats.

El vicepresident III de la Xarxa i rector de la UOC, Josep Anton Planell, hi participarà juntament amb el vicepresident primer d’AMIC, Antoni Reig, i l’assessor de Presidència d’AMIC, Estanis Alcover.

L’acte comptarà amb 2 parts: en primer lloc es presentaran en roda de premsa diferents activitats com una Conferència de futurs periodistes o una Conferència interuniversitària sobre periodisme de proximitat. A continuació, hi haurà una sessió informativa per a degans, vicedegans i docents de Periodisme en el marc del Fòrum Vives.