Un informe avalua la productivitat científica de les universitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/03/2015.- Un nou informe sobre rànquings universitaris publicat per l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) i la Fundació BBVA avalua la productivitat científica de les universitats. A partir de dades agregades de les institucions d’educació superior de l’estat espanyol, la tercera edició del document Rankings ISSUE inclou per primera vegada universitats privades. Entre els indicadors analitzats, es contemplen tant el volum d’activitat científica desenvolupat com la seua relació amb la productivitat, i així mateix es posen en relació les dades obtingudes amb les derivades dels rànquings internacionals.

L’informe s’emmarca en el Projecte U-Ranking, peça central d’un programa d’activitats d’IVIE i Fundació BBVA adreçat a documentar i analitzar el paper del coneixement en el desenvolupament social i econòmic.

Podeu consultar l’informe complet ací.