Darrers dies per participar a Via Universitària

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 20/03/2015.- El proper divendres 27 de març finalitza el període de resposta a l’enquesta Via Universitària, impulsada per la Xarxa Vives d’Universitats i la Fundació Jaume Bofill.

El projecte pretén millorar la universitat emprant les respostes de l’enquesta per extreure la informació necessària per a construir polítiques univestiàries. Fins el dia 27, els alumnes d’arreu de la regió Vives que encara no hagen participat tenen l’ocasió de fer sentir la seua veu i ajudar a la configuració futura del sistema universitari amb l’alicient addicional de poder guanyar una tauleta tàctil.

Amb Via Universitària, a partir d’uns valors i objectius comuns, la Xarxa i la Fundació Jaume Bofill treballen conjuntament en la línia del llegat d’iniciatives com Eurostudent o ECoViPEU. En el primer cas, es tracta d’un projecte que confronta dades comparables sobre la dimensió social de l’educació superior europea, centrant-se com #viauni en l’entorn socioeconòmic i de les condicions de vida dels estudiants, i investigant la mobilitat internacional temporal. En el segon cas, l’any 2011 ECoViPEU va ser la primera enquesta d’àmbit estatal espanyol que es va interessar per les condicions de vida i participació de l’estudiantat. En última instància -i en tots tres casos- es tracta de participar d’un debat entorn les polítiques universitàries, a partir de la veu dels protagonistes del procés educatiu: els estudiants.

Recordeu que també podeu seguir el projecte a Twitter amb l’etiqueta #viauni.