L’equip de la UB guanya el II Campionat Universitari de Carreres d’Orientació

Alacant, Barcelona, Palma.- 10/04/2015.- L’equip de la Universitat de Barcelona s’ha imposat al II Campionat Universitari de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives. La competició ha tingut lloc els dies 9 i 10 d’abril a Font-romeu (Alta Cerdanya), organitzada per la Universitat de Perpinyà Via Domitia. Un total de 34 estudiants de les universitats d’Alacant, Barcelona, Girona, Politècnica de Catalunya, Perpinyà Via Domitia, Rovira i Virgili, Valencia, Vic-Central de Catalunya i Poitiers, han participat al campionat. La iniciativa fomenta els hàbits i els valors inherents a aquesta modalitat esportiva, que entre els esportistes millor classificats en competicions internacionals compta amb estudiants de la regió universitària Vives.

L’equip guanyador està compost per Clàudia Baus, Patrícia Jiménez, Pau Llorens, Xènia Oller i Joel Suñé. La segona plaça ha estat obtinguda per l’equip de la Universitat de Perpinyà Via Domitia (Laurie Chandeysson, Oriol Commellas, Thomas Defer, Maria Illa, Alaïs Jacquemet, Xavier Jove, Marc Mascarrill, Mirjam Randla i Mickaël Serrano). En tercera posició, ha resultat classificat l’equip de la Universitat d’Alacant (Violeta Feliciano, Sergio Mérida i Borja Vila).

El programa d’ahir dijous va començar amb la reunió tècnica, el dinar i el trasllat al lloc de la competició. A les 15 h va començar la competició de llarga distància. Avui divendres 10 de matí, s’ha desenvolupat la competició de mitja distància i, a primera hora de vesprada, s’han lliurat els trofeus als guanyadors, al Centre Nacional d’Entrenament en Altura (CREPS-CNEA) de Font-romeu.

La competició s’ha pogut seguir per Twitter amb l’etiqueta #esportVives.


CLASSIFICACIÓ FINAL


Classificació per equips
1r. Universitat de Barcelona
2n. Universitat de Perpinyà Via Domitia
3r. Universitat d’Alacant
Llarga distància
Categoria masculina
1r. Pau Llorens Caellas. Universitat de Barcelona
2n. Borja Vila Semere. Universitat d’Alacant
3r. Eduard Vizcaya Roldan. Universitat Rovira i Virgili


Categoria femenina
1a. Violeta Feliciano Sanjuan. Universitat d’Alacant
2a. Maria Illa Camps. Universitat de Perpinya Via Domitia
3a. Clàudia Baus Samaranch. Universitat de Barcelona
Mitja distància
Categoria masculina
1r. Pau Llorens Caellas. Universitat de Barcelona
2n. Eduard Vizcaya Roldan. Universitat Universitat Rovira i Virgili
3r. Borja Vila Sempere. Universitat d’Alacant


Categoria femenina
1a. Maria Illa Camps. Universitat de Perpinyà Via Domitia
2a. Violeta Feliciano Sanjuan. Universitat d’Alacant
3a. Ludmila Fuster Arion. Universitat Politècnica de Catalunya