Darrers dies per a presentar candidatures als Premis Ciència Ciutadana

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma – 13/04/2015.- El proper dijous 16 d’abril finalitza el termini de lliurament de treballs pels I Premis als millors Projectes de Ciència Ciutadana, convocats pel setmanari El Temps i amb el suport i col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) (vegeu les bases).

Arran de la consideració de la ciència ciutadana com una eina innovadora de progrés científic, el guardó pretén fomentar la participació de persones no expertes en la matèria en el desenvolupament d’idees i projectes didàctics de recerca i innovació científica. D’aquesta forma, el guardó busca potenciar i reconèixer la qualitat dels millors projectes de ciència ciutadana del territori Vives.

La convocatòria s’adreça per tant a grups formats per membres de les comunitats universitàries de la Xarxa Vives, centres de recerca públics o privats i entitats o associacions de qualsevol tipus, que fan servir el català com a llengua de referència.

El guardó té previstes dues modalitats de participació: premi a la millor idea de projecte, amb una dotació econòmica de 5.000€, i premi al millor projecte en curs o ja enllestit, amb un guardó de 2.500€.

Les propostes s’enviaran dins del termini de la convocatòria, oberta fins el proper 16 d’abril, a la plataforma virtual.