La llibreria universitària e-BUC supera els 13.800 títols al seu fons bibliogràfic

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 28/04/2015.-  El fons de la llibreria electrònica universitària e-BUC creix dia a dia i actualment ha superat ja els 13.800 registres. Aquest catàleg en línia, creat per la Xarxa Vives d’Universitats, s’ha consolidat en els darrers anys com a referent de les publicacions de parla catalana, i compta amb un ventall de títols destinats a diferents públics i que abasten totes les àrees de coneixement.

Les obres allotjades en e-BUC comprenen publicacions pertanyents  als serveis editorials de les 16 universitats que participen en el projecte. Amb aproximadament un terç de la seua oferta en llengua catalana, la llibreria permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.