Més de 150 cursos de llengua a la regió Vives en els propers mesos

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11.05.2015.- La Guia de cursos de llengua de la Xarxa Vives, el compendi de referència en matèria de formació lingüística a la regió Vives, ofereix, durant els propers mesos, més de 150 cursos que fomentar l’aprenentatge a tots els nivells.

En la guia actualitzada predominen els cursos de català, francès, anglès, italià i alemany, amb presència també d’altres llengues, com l’espanyol o el xinès. Les persones matriculades podran trobar cursos presencials i a distància, fent possible que la tasca didàctica de les universitats de la Xarxa arribe al major nombre d’usuaris possibles, afavorint el plurilingüisme formatiu de la regió Vives.

A hores d’ara, la guia compta amb 325 cursos, en actiu o per començar. Aquests cursos són impartits per els serveis lingüítics de les universitats, la qual cosa fa que molts d’ells compten amb reconeixement acadèmic.

La Xarxa Vives compta, a més, amb altres eines útils al camp de la formació, com en són la guia de graus i postgraus i la de cursos d’estiu.