Aturen les rotatives! Periodisme a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 13/05/2015.- La Guia de cursos d’estiu de la Xarxa Vives d’Universitats t’apropa a conèixer millor diferents àmbits de l’anomenat quart poder: el periodisme.

Al llarg de l’estiu, diferents universitats t’oferiran cursos on tindràs l’oportunitat d’aprendre tècniques de comunicació institucional, ràdio, periodisme esportiu… un ventall formatiu caracteritzat amb l’excel·lència que defineix les universitats de la regió Vives.

Alguns dels cursos disponibles són aquestos:

· Iniciació al mitjà radiofònic
· Comunicació i social media. Màrqueting de moda
· Tractament informatiu de la cultura en el periodisme local
· Periodisme especialitzat en esports

Recorda que a la Guia de cursos d’estiu trobaràs una oferta de més de 650 cursos que et donaran l’oportunitat de formar-te en totes les branques del coneixement. Pots fer servir el nostre cercador per a trobar el curs perfecte per a passar aquest estiu aprenent.