Aprèn a ser un líder amb la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 22/05/2015.- La Guia de cursos d’estiu 2015 et convida a reflexionar sobre el desenvolupament professional i personal per aconseguir el màxim rendiment a qualsevol àmbit: la direcció d’empreses, la realització de projectes personals, l’educació i fins i tot la superació de problemes familiars.

A partir d’aquesta línia, la Xarxa Vives recull una sèrie d’activitats al voltant del «coaching» i el lideratge a les diferents universitats de la regió Vives.

A través de la psicologia positiva i la intel·ligència emocional, aquest sistema d’entrenament facilita l’aprenentatge, promou canvis cognitius, emocionals i conductuals i expandeix la capacitat d’acció en funció de les metes personals.

Si vols millorar resultats en la coordinació d’equips de treball, o bé conèixer els mecanismes i el procés del canvi per a esdevenir un líder, consulta els cursos següents:

· Introducció al coaching
· La direcció de recursos humans en el segle XXI: competències professionals, ocupabilitat i coaching
· Coaching nutricional
· Introducció al coaching
· Coaching II
· Eines per a la gestió esportiva: coaching i treball en equip
· Lideratge i coaching per al creixement personal
· Coaching i psicologia positiva
· Curs bàsic de coaching. Crea el teu futur i viu-lo
· Seminari-taller de coaching i intel·ligència emocional

No oblides que a la Guia de Cursos d’Estiu trobaràs una oferta de més de 650 cursos desenvolupats a onze àrees acadèmiques diferents: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Entra al nostre cercador i busca el teu.