Preparats? Llestos? Comença la temporada esportiva amb la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 27/05/2015-. Has escalfat correctament? Doncs preparat per a inscriure’t en els cursos esportius que t’ofereix la Guia de cursos d’estiu 2015 de la Xarxa Vives d’Universitats.

Aquests són alguns dels cursos en matèria esportiva que et permetran gaudir d’un estiu actiu i saludable al mateix temps que et porten a conèixer nous indrets i noves persones amb la teua passió pels esports:

· Curs de cardiologia per a metges d’atenció primària (XV)
· Eines i tècniques efectives de comunicació per a les entitats esportives
· L’utilitarisme esportiu i l’aprofitament del temps
· Esport, relaxació i salut
· Activitats aquàtiques adaptades i d’inclusió per a persones amb discapacitats
· Esport amb valors: ultimate frisbee

Recorda que a la Guia de Cursos d’Estiu trobaràs una oferta de més de 650 cursos enmarcats a onze àrees acadèmiques diferents: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Entra al cercador i fes la teua elecció.