L’emprenedoria, protagonista de la formació a l’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 16/06/2015.- Posar en marxa un negoci és un procés d’aprenentatge on necessitaràs desenvolupar coneixements i habilitats específiques. Si vols emprendre però no saps com començar, si tens clara una idea de negoci i vols madurar-la o si simplement t’interessa l’àmbit de l’emprenedoria, la Guia de cursos d’estiu t’ofereixen un ampli ventall de cursos al voltant d’aquesta temàtica.

Tenint en compte que la formació per afrontar la realització d’un pla d’empresa amb garanties d’èxit és una clau per a qualsevol emprenedor, l’oferta formativa de la Guia 2015 t’ofereix tàctiques i estratègies perquè el teu projecte tinga més èxit.

Aquests són alguns dels cursos que tindràs al teu abast aquest periode estival. Busca el que més s’adeque a les teues necessitats i aprofita l’estiu amb les activitats de les universitats de la regió Vives:

· Innovació: què és i com es fa? Com connectem la ciència i el mercat amb iniciatives emprenedores?
· Emprenedoria innovadora i empresa en xarxa
· Art, sostenibilitat i territori. Propostes des de la regeneració, la recuperació i l’emprenedoria sociocultural
· Figueres, recursos i vivers per a emprendre
· Eines per a la gestió esportiva: emprenedoria i TIC
· Juguem a emprendre!
· Emprèn! Del model de negoci al pla d’empresa
· Emprenedoria social i sostenible: economia social + idea innovadora + crowdfunding

A banda, les univeritats de la Xarxa han programat més de 600 cursos d’estiu a nombroses localitats de la regió Vives. Podràs trobar tota la informació al nostre cercador.