Les votacions dels premis Ciència Ciutadana, en marxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 17/06/2015.- Les votacions per escollir els premis Ciència Ciutadana han arrancat al portal web del setmanari El Temps. Qualsevol persona pot votar la millor proposta de projecte entre la relació dels treballs participants en aquesta convocatòria dins de la Modalitat A, que comprén el premi a millor idea de projecte de ciència ciutadana.

Ous de Rajada, Biostrike: Open Antibiotics Discovery, Veus Valencianes i FerCo: Fertilitat amb coneixement són els quatre treballs exposats al criteri del públic fins al proper dimecres 24 de juny.

El guardó, que compta amb el suport i col·laboració de la Xarxa Vives i de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), està concebuda a partir de la consideració de la ciència ciutadana com una eina innovadora de progrés i aglutinadora d’individus de diferents territoris, neixen amb la intenció de potenciar la participació dels ciutadans, no necessàriament vinculats a la professió científica, en els processos de desenvolupament d’idees i projectes de caràcter científic.