Art, terra i cultura: l’enologia a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-19/06/2015-. La Guia de cursos d’estiu et proposa una sèrie de cursos que et permetran aprofundir en una de les tradicions més arrelades en la cultura de la regió Vives: l’enologia.

Des de fa milers d’anys, el vi és un element comú a totes les cultures i civilitzacions que s’han establert a les terres on hui es parla català, en aquest marc, universitats de la Xarxa Vives han configurat programes docents i cursos d’estiu orientats a la perfecció d’aquest element cultural que tant identifica la regió. Aquests són alguns dels cursos:

· Curs d’inciació a la viticultura i l’enologia
· Vins i licors d’Alacant
· L’art de degustar un vi. Tast i anàlisi sensorial
· Els sentits del vi
· Turisme del vi: una volta al món (en línia)
· Vi, alimentació i paisatge

A banda, a la Guia de cursos d’estiu trobaràs més de 650 opcions formatives per a que passes un estiu en xarxa. Informa’t de tota l’oferta emprant el nostre cercador.