Més de 5.400 termes al nou «Multidiccionari» de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-22/06/2015.- El TERMCAT publica dins la seua col·lecció de diccionaris en línia el Multidiccionari de la Xarxa Vives d’Universitats. Aquest producte és fruit del treball col·laboratiu d’ambdues institucions, amb la voluntat de difondre en línia i de manera unitària els lèxics elaborats pel Grup de Treball de Terminologia i Nomenclatura, integrat per diversos serveis lingüístics universitaris, de la Comissió de Llengua de la Xarxa Vives d’Universitats. Aquesta nova interfície de consulta facilitarà, també, d’ara endavant, la gestió i l’actualització d’aquestes dades terminològiques.

El Multidiccionari conté 5.451 termes dels àmbits d’especialitat següents: botànica, ciència política, didàctica de l’educació física, educació musical, enginyeria industrial (mecànica i termodinàmica), fotoquímica i infermeria. En funció de les característiques de cada diccionari d’origen, els articles poden contenir equivalències en castellà, francès i anglès, definicions o notes.

Es pot accedir al diccionari des de la col·lecció Diccionaris en Línia (apartat “Diccionaris allotjats”) del web del TERMCAT, que recull més de 90 repertoris terminològics d’àmbits especialitzats, i també des del portal de la Xarxa Vives d’Universitats.