Millora les teues habilitats professionals amb la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 03/07/2015.- La Guia de cursos d’estiu et proposa una sèrie d’activitats enfocades a millorar les teues habilitats professionals. Aprofita aquesta oportunitat per optimitzar la teua valia i els teus dots comunicatius a les universitats de la regió Vives.

Aquests són alguns dels cursos per exercitar les teues habilitats, entrenar la prevenció de riscos i crear la teua marca personal aquest estiu.

· Personal branding
· Locució i expressió oral: el poder de la veu
· Guia per a parlar davant d’un públic
· La veu i el cos per dominar l’aula
· La prevenció de riscos com a norma i estratègia
· Estratègies i tècniques d’expressió oral en l’àmbit acadèmic i professional (castellà)
· Estratègies i tècniques d’expressió oral en l’àmbit acadèmic i professional (valencià)

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els més de 650 cursos de la guia d’estiu. Tots ells es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres.