Ja hi ha guanyadors i guanyadores de les tauletes de Via Universitària

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/07/2015.- La Fundació Jaume Bofill ha realitzat el sorteig de les tauletes per als participants en l’enquesta Via Universitària, impulsat conjuntament amb la Xarxa Vives d’Universitats.

Tal i com s‘explicitava a les bases, el sorteig s’ha realitzat mitjançant l’extracció aleatòria d’un número que dóna el sistema en el moment de complimentar l’enquesta. Les 10 tauletes s’han distribuït en funció del nivell de participació dels estudiants de les universitats de la Xarxa Vives: Catalunya (4 tauletes), País Valencià (3 tauletes), Illes Balears (1 tauleta), Andorra (1 tauleta) i Catalunya del Nord (1 tauleta).

Els i les afortunades són:

· Roger Pons Perramon (Bages)
· Daniel Borraz Morón (Camp de Cartagena)
· Clara Barniol i Pla (Vallès Occidental)
· Clara Villarroya Gargallo (Plana Alta)
· Cristina Bea Palmer (Pla de Mallorca)
· Marc Arenas Ruiz (Vallès Oriental)
· Clara Didelot (Rosselló)
· Laura Barreda Martín (Barcelonès)
· Gabriel Alcalde Tolosa (Plana Alta)
· Sònia Gili (Parròquia de Sant Julià de Lòria)