Comença setembre amb cursos d’estiu!

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 02.09.2015.- Les universitats de la Xarxa Vives continuen ofertant cursos d’estiu durant els mesos de setembre i octubre, ampliant l’oferta formativa universitària prèvia al proper inici del curs acadèmic 2015-2016.

Més de quaranta cursos en diverses branques del coneixement t’esperen. Aquests en són alguns:

· Conèixer el passat per a crear futur. Curs d’interpretació del patrimoni cultural
· Planificació i gestió del temps
· Introducció a les bases de dades
· Curs d’Estiu en Dofinoteràpia
· Wolfgang Amadeus Mozart i el seu temps
· Presència de Miguel Hernández en Amèrica Llatina
· Com utilitzar els serveis públics amb el meu DNIe o amb la meva identitat digital

També recorda que pots emprar la nostra eina de recerca per a trobar el curs perfecte per a acabar el teu estiu! Fent clic ací trobaràs una recerca ja filtrada amb els cursos als que encara pots accedir a data de la publicació d’aquesta nota.