Més de 100 propostes per aprendre llengües amb la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 09/09/2015.- La Guia de cursos de llengua és l’eina de la Xarxa Vives on trobaràs indexats els diferents cursos de llengües que s’impartiran per part de les universitats de la regió Vives durant els propers mesos.

Si vols aprendre rus, francés, anglès, català, castellà i, fins i tot, xinès, no deixes de fer una ullada al nostre cercador. Les persones matriculades podran trobar cursos presencials i a distància, fent possible que la tasca didàctica de les universitats de la Xarxa arribe al major nombre d’usuaris possibles, afavorint el plurilingüisme formatiu dels territoris de la Xarxa.

El cercador també inclou la possibilitat de cercar cursos amb reconeixement de crèdits ECTS i LRU, ajudant a complementar el rendiment acadèmic de l’alumnat matriculat.

Actualment, la guia ofereix informació sobre 149 cursos que tindran lloc entre avui i el dia 15 de juliol de 2016 organitzats per la Universitat de Barcelona, Internacional de Catalunya, Jaume I, Oberta de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra.