Finalitza l’edició 2015-2016 dels cursos intensius de català per a estudiants internacionals

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/09/2015.- Els cursos intensius de català per a estudiants internacionals de la regió Vives arriben avui a la fi de la seua edició 2015-2016.

Aquests cursos són organitzats per la Xarxa Vives d’Universitats amb l’objectiu d’oferir un espai que permeta el coneixement de la llengua i la cultura dels territoris de parla catalana a l’estudiantat internacional, fomentant la creació de vincles i sinergies tant acadèmiques com culturals amb les universitats d’acollida.

En aquesta edició, les universitats que han participat en aquesta iniciativa han estat la Universitat de les Illes Balears i la Universitat de València, oferint als seus alumnes internacionals aquests cursos de manera gratuïta i amb allotjament inclòs.

Més de 100 estudiants han sol·licitat participar en aquesta edició del cursos, demostrant l’interés cultural i territorial que desperta la regió universitària Vives.