Interès alt en el curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 17/09/2015.- L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen la sisena edició del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Enguany el curs, que tindrà lloc a Vinaròs i Morella entre el 16 i el 18 d’octubre, ha comptat amb 94 sol·licituds, xifra que representa més del doble de la quantitat de 40 places oferides.

Concebut amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior i el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula, aquests cursos s’han convertit en un referent pedagògic per a l’aprenentatge de la docència en català.

Els cursos s’adrecen a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions que no tinguen o compten amb poca experiència docent en el camp de l’ensenyament de la llengua.

Per a més informació, adjuntem el programa.