El Grup de Treball de Nomenclatura i Terminologia de la Xarxa es reuneix amb el Termcat

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 18/09/2015.- El Grup de Treball de Nomenclatura i Terminologia s’ha reunit a Barcelona amb membres del Termcat en una trobada ordinària a la qual s’han valorat diversos projectes i s’ha estudiat la relació de col·laboració entre aquesta institució i la Xarxa Vives d’Universitats.

En aquesta reunió, en la qual han participat representants dels serveis lingüístics de les universitats de les Illes Balears, València, Barcelona, Autònoma de Barcelona, Politècnica de Catalunya i Oberta de Catalunya, i membres del TERMCAT, s’ha fet el seguiment de les diferents línies de col·laboració que mantenen des de fa anys totes dues institucions en matèria terminològica.

Concretament, la trobada ha servit per a tractar les diverses actuacions en curs relacionades amb projectes terminològics compartits, amb l’optimització de recursos que faciliten l’elaboració i difusió de continguts terminològics elaborats per les universitats de la Xarxa, consultables des del Cercaterm, i amb la participació dels membres del GTTN en els treballs de normalització terminològica.