Professores de la UIB impartiran classes a Moçambic en el marc del programa Fisiàfrica

Palma, Barcelona, Castelló de la Plana.-24/09/2015.- Les activitats formatives portades a terme per la Xarxa Vives d’Universitats al programa Fisiàfrica continuen amb l’inici d’un nou periode docent a Quelimane (Moçambic). Les professores de la Universitat de les Illes Balears, Agustina Salvà i Elisa Bosch, professores del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB es desplaçaran a Moçambic per impartir dues asignatures del curs de formació en Fisioteràpia entre els dies 5 i 16 del proper octubre.

Les professores Salvà i Bosch, respectivament, impartiran classes sobre les següents matèries:

· Mètodes d’Avaluació en Fisioteràpia.
· Fisioteràpia en la salut de la dona.

Aquestes dues assignatures són les primeres passes formatives del curs 2015-2016 d’aquest programa de cooperació. Durant els propers mesos, nombrosos professors i professores de les universitats que participen a Fisiàfrica es desplaçaran a Quelimane per a impartir diferents assignatures que en continuen l’acció pedagògica d’aquesta iniciativa.

Per a més informació sobre les properes accions formatives de Fisiàfrica, podeu consultar el calendari.