Curs de didàctica de la llengua: 5 edicions, 200 alumnes i un futur de possibilitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-08/10/2015.- El curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger arriba enguany a la seua sisena edició (vegeu el programa), que tindrà lloc del 16 al 18 d’octubre a Vinaròs i Morella. Amb la perspectiva de les cinc primeres edicions,  que ens donen les 5 edicions anteriors, amb 200 alumnes, aquesta activitat formativa impulsada per la Xarxa Vives d’Universitats,  l’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua es configura com un èxit.

Les 5 passades edicions han exhaurit el nombre de places, superant amb escreix la demanda a l’oferta de places. En aquest sentit, els cursos de didàctica són un referent. Durant aquestes 5 edicions, professionals i experts en la matèria han pogut compartir les seues experiències amb els participants, creant una vertadera xarxa pedagògica que s’ha retroalimentat, any rere any, amb els coneixements i experiències aportades per ponents i nouvinguts.