L’Educació Superior i l’Agenda 2030 de l’ONU, a debat a la Fundació Bofill amb Via Universitària

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 29/09/2015.- La Fundació Jaume Bofill (FJB), en col·laboració amb l’Associació Internacional d’Universitats, organitza els propers 8 i 9 d’octubre la conferència «L’Educació Superior i l’agenda 2030 de Nacions Unides», un espai per definir el full de ruta a seguir en matèria d’educació superior de cara a l’acompliment dels objectius fixats per al 2030 a les Nacions Unides. La iniciativa Via Universitària de la Xarxa i de la FJB és un dels impulsors de l’esdeveniment.

La conferència estarà integrada per una sèrie de ponències i taules rodones, que comptaran amb la participació de tècnics i experts de prestigiosos organismes internacionals, com bé la UNESCO o l’Agència de Cooperació al Desenvolupament Internacional de Suècia.

En el marc de la cooperació de cara a aconseguir els objectius de les jornades, s’habilitaran nombrosos grups de treball, fomentant la participació activa i l’intercanvi de coneixement entre els assistents.

Per a més informació, consulteu el programa.