La Universitat de Lleida acull un Fòrum Vives sobre l’elaboració i correcció d’exàmens de llengües

Lleida, Castelló de la Plana, Palma.-20/10/2015.- La Xarxa Vives i la Comissió Interuniversitària de Formació i Acreditació Lingüístiques de Catalunya (CIFALC), l’òrgan interuniversitari encarregat d’impulsar i garantir la formació i l’acreditació lingüístiques organitzen els propers 6 i 7 de novembre unes jornades basades en sessions plenàries i tallers de formació en l’àmbit de l’elaboració i correcció dels exàmens d’idiomes.

Les I Jornades Fòrum Vives de la CIFALC sobre elaboració i correcció d’exàmens (vegeu el programa) s’adrecen als tècnics de formació i professorat que ensenya idiomes en serveis i escoles d’idiomes de les universitats de la Xarxa Vives.

Aquestes jornades també propiciaran la relació i interacció entre els inscrits, de manera que es puguen intercanviar experiències i necessitats, contribuïnt així a millorar les competències de les persones implicades i la qualitat del sistema universitari de la regió Vives.

La primera jornada inclourà tallers pràctics on els participants podran escollir entre 3, que discorriran en paral·lel: expressió escrita, comprensió escrita i pilotatge. Aquests seran coordinats per Glòria Ferrer (Universitat de Girona), Rebeca Garcia (Universitat Autònoma de Barcelona), Natàlia Laso (Universitat de Barcelona) i Sònia Prats i Laura Riera (UAB).

Pel que fa a la segona jornada, serà ocupada principalment per dues ponències:

«Desenvolupament i aplicació de barems per avaluar les habilitats productives», a càrrec de Laura Puigdomènech (Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya) i  «Examinando las destrezas orales: comprensión y expresión oral», conduïda per Neus Figueras (Generalitat de Catalunya) i Cristina Pérez-Guillot (presidenta d’ACLES).

En la jornada col·laboren Richmond, Santillana y la Universitat de Cambridge.