Elaboració i correcció d’exàmens de llengües, eixos del pròxim Fòrum Vives

Lleida, Castelló de la Plana, Palma.- 30/10/2015.- La Xarxa Vives i la Comissió Interuniversitària de Formació i Acreditació Lingüístiques de Catalunya (CIFALC) organitzen, en el marc del Fòrum Vives unes jornades dedicades a l’elaboració i correcció d’exàmens lingüístics. L’esdeviment tindrá lloc a la Universitat de Lleida els pròxims dies 6 i 7 de novembre.

Orientades principalment a professors i tècnics de formació en matèria d’idiomes de les universitats membres de la xarxa, aquestes jornades oferiran taules rodones i tallers formatius, amb la intenció de treballar per establir patrons comuns i millorar les capacitats dels assistents, tot sumant experiències i valoracions.

Els tallers d’expressió escrita, comprensió escrita i pilotatge, coordinats per Glòria Ferrer (Universitat de Girona), Rebeca Garcia (Universitat Autònoma de Barcelona), Natàlia Laso (Universitat de Barcelona) i Sònia Prats i Laura Riera (UAB) plantejaran una opció formativa directa per a la millora de les competències lingüístiques.

També s’han previst dues ponències: d’una banda, «Desenvolupament i aplicació de barems per avaluar les habilitats productives», a càrrec de Laura Puigdomènech (Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya), i d’una altra, «Examinando las destrezas orales: comprensión y expresión oral», conduïda per Neus Figueras (Generalitat de Catalunya) i Cristina Pérez-Guillot (presidenta d’ACLES).

En la jornada col·laboren Richmond, Santillana i la Universitat de Cambridge, així com Pearson.

Per a més informació, consulteu el programa.