UPF, UB i UdA ja tenen dates per a les fases prèvies a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Andorra.- 11/11/2015.- La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016 es perfila en l’horitzó i comencen a preparar-se diferents fases locals prèvies arreu de la regió Vives. Durant els propers mesos, universitats de Catalunya, Andorra i el País Valencià acolliran una sèrie de competicions que determinaran els equips representants de cada universitat de cara a la Lliga, que tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València els dies 29 i 30 del proper abril de 2016.

A mesura que aquestes fases s’anuncien, s’incorporaran al nostre calendari públic per a la seua lliure consulta. A hores d’ara, la Universitat Pompeu Fabra (25 i 26 de febrer), la Universitat de Barcelona (29 de febrer) i la Universitat d’Andorra (5 de març) ja han determinat les dates de competició.

Consulteu tota la informació addicional ací.