Fisiàfrica: Sebastià Mas incideix a Gàmbia en la importància de l’exercici físic terapèutic

Smas_gambia_interiorgran

Banjul (Gàmbia).- 25/11/2015.- El professor de l’Institut Nacional d’Educació Fisica de Catalunya a Lleida, Sebastià Mas, ha realitzat una estada de docència a la Universitat de Gàmbia en el marc del programa de cooperació Fisiàfrica.

Entre els passats 17 i 30 d’octubre, el professor Más va impartir l’assignatura «Exercici Físic Terapèutic». La tasca formativa del programa Fisiàfrica a Gàmbia continua i al mes de desembre ho farà de la mà de la professora Carme Campoy, de la Universitat de Lleida</a, com podeu consultar al nostre .

L’experiència del professor Mas ha estat valorada molt positivament, tant per l’alumnat com per l’organització del programa.

Liderat per la Xarxa Vives, El programa de cooperació al desenvolupament «Formació en rehabilitació funcional a Àfrica, Fisiàfrica» s’adreça a l’enfortiment dels sistemes de salut de Moçambic, Gàmbia i Ghana entre els anys 2014 i 2016. Amb el suport de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), Fisiàfrica compta amb la participació de les universitats Girona, Illes Balears, Lleida, Miguel Hernández d’Elx i Vic-Central de Catalunya.