Més de 130 equips de la regió Vives, camí de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 21/12/2015.- La maquinària de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016 està en marxa. Més de 130 equips d’instituts de Secundària i Batxillerat s’han inscrit per a participar en les fases prèvies de la competició, que tindran lloc a 12 universitats de la Xarxa durant els propers mesos. D’aquesta manera, s’ha superat amb escreix el nombre de participants de les passades edicions i s’ha consolidat l’activitat com la fita més important dels territoris de parla catalana en aquest àmbit.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana, la Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.

A través d’aquesta bitàcola es podrá fer seguiment de les fases locals. La fase final tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València els dies 29 i 30 d’abril de 2016.