Convocades places per al professorat de la Xarxa per impartir classes amb Fisiàfrica a Gàmbia

Banjul (Gàmbia).- 07/01/2016.- La Xarxa Vives d’Universitats ha obert una nova convocatòria de places que permetrà la selecció dels professors i professores que impartiran el proper curs la docència de Fisioteràpia a la Universitat de Gàmbia, dins del marc del programa de cooperació al desenvolupament Fisiàfrica.

La convocatòria, adreçada a professorat de les universitats de la Xarxa Vives, té com a finalitat la formació en rehabilitació funcional i la capacitació de fisioterapeutes a Gàmbia. A través d’aquests objectius, Fisiàfrica pretén contribuir a la reducció de les limitacions funcionals de la població, a través de l’impuls de programes de formació, la rehabilitació i el suport tècnic.

D’aquesta forma, els seleccionats tindran l’oportunitat de traslladar-se al continent africà, on impartiran Electroteràpia, Biomecànica-ergonomia o Fisioteràpia Respiratòria al 2n curs del grau de Fisioteràpia a la universitat gambiana.

Podeu trobar més informació sobre la convocatòria ací. El període de lliurament de sol·licituds finalitza el pròxim 22 de gener.