Homenatge de UB, UAB i UPC a Pilar Bayer

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 29/01/2016.- La doctora Pilar Bayer Isant, Medalla d’Honor 2015 de la Xarxa Vives, va rebre ahir un homenatge a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (UB), amb motiu del seu setantè aniversari i de la trentena edició del Seminari de Teoria de Nombres de Barcelona (STNB), que va fundar l’any 1986. El STNB és un referent en el món de la recerca en matemàtiques i compta amb la participació de la UB, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya.

La catedràtica del Departament d’Àlgebra i Geometria de la Facultat de Matemàtiques de la UB va rebre el reconeixement en un acte presidit pel rector de la UB, Dídac Ramírez, amb la participació d’Artur Travesa, professor del Departament d’Àlgebra i Geometria, que va fer una lloança de l’homenatjada; Xavier Jarque, president de la Societat Catalana de Matemàtiques, i les professores de la UPC i membres del Seminari Montse Alsina i Anna Rio.

Més informació