València, capital del corredor mediterrani

FVcorredor_rostresBO

València, Barcelona, Palma.- 12/02/2016.- La Universitat Politècnica de València (UPV) acull avui divendres 12 de febrer el Fòrum Vives El corredor mediterrani, eix d’oportunitats. La jornada (vegeu el programa) reinvidica la importància de la infraestructura per a l’arc mediterrani i ofereix un espai d’anàlisi de la qüestió a representants d’entitats i agents socials, econòmics, empresarials i universitaris dels territoris de parla catalana.

El Fòrum serà obert pel president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la UPV, Francisco J. Mora, juntament amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. A continuació, el secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, compartirà una taula rodona sobre El corredor mediterrani i el territori en xarxa. Urgències i oportunitats amb el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, juntament amb el gerent de Logística de Ford Espanya, Luis Rafecas; el responsable de Compres de Serveis Logístics del Hub Iberia de l’empresa Basf, i el catedràtic i professor del Departament d’Enginyeria i Infraestructura dels Transports de la UPV, José Vicente Colomer. El debat serà moderat pel rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet.

La Xarxa Vives d’Universitats vertebra el corredor mediterrani del coneixement, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió transfronterera de l’Europa Mediterrània.