Setmana intensa de selecció d’equips per a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 15/02/2016.- Setmana intensa de fases locals per a la selecció dels equips participants a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016, que tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València els propers dies 29 i 30 d’abril de 2016.

El calendari marca el ritme de la competició: des d’avui dilluns es desenvolupen els debats a la Universitat de València, mentre que del dijous 18 al dissabte 20 serà el torn de la Universitat Autònoma de Barcelona; finalment, el mateix dissabte 20 també hi haurà competició a les aules de la Universitat Jaume I.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents, debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Internet ens fa més lliures? L’activitat va néixer a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana.