Fisiàfrica introdueix nous enfocaments de formació al curs de la Universitat de Gàmbia

Banjul (Gàmbia).-25/02/2016.- La fisioterapeuta alemanya i professora de Fisioteràpia Hildegard Winkle, ha dut a terme recentment una sessió de l’enfocament Bobath i d’Osteopatia, destinada als estudiants del Grau en Fisioteràpia de la Universitat de Gàmbia (University of the Gambia, UTG), en el marc de Fisiàfrica i de la mà de Carlos Ripoll, de la Universitat de Balears, qui ha impartit l’assignatura de Massatge Terapèutic.

Durant els propers mesos, el programa de cooperació de la Xarxa Vives té programada la mobilitat de diferents professors i professores de les universitats participants, que es desplaçaran a Quelimane per impartir diferents assignatures de la titulació.

Liderat per la Xarxa Vives, el programa de cooperació al desenvolupament «Formació en rehabilitació funcional a Àfrica, Fisiàfrica» s’adreça a l’enfortiment dels sistemes de salut de Moçambic, Gàmbia i Ghana entre els anys 2014 i 2016. Amb el suport de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), Fisiàfrica compta amb la participació de les universitats Girona, Illes Balears, Lleida, Miguel Hernández d’Elx i Vic-Central de Catalunya.