Convocades places per al professorat per impartir classes amb Fisiàfrica a Gàmbia

Banjul (Gàmbia).- 01/03/2016.- La Xarxa Vives d’Universitats ha obert una nova oferta de places que permetrà la selecció del professorat que impartirà tres assignatures de 2n any al grau de Fisioteràpia de la Universitat de Gàmbia, en el marc del programa de cooperació Fisiàfrica. Els seleccionats podran traslladar-se al continent africà per impartir les matèries de kinesioteràpia, electroteràpia i biomecànica-ergonomia, durant el primer semestre de 2016.

La convocatòria, adreçada al professorat de les universitats de la Xarxa Vives interessat en impartir aquestes assignatures, té com a finalitat la formació en rehabilitació funcional i la capacitació de fisioterapeutes a Gàmbia. A través d’aquests objectius, Fisiàfrica pretén contribuir a la reducció de les limitacions funcionals de la població, a través de l’impuls de programes de formació, la rehabilitació i el suport tècnic.

Les sol·licituds podran lliurar-se fins el proper divendres 18 de març.