Més de 4.000 obres en format digital a la llibreria universitària e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 14/03/2016.- La llibreria universitària e-BUC, el fons bibliogràfic compartit per les universitats de la Xarxa Vives, acumula ja més de 4.050 títols en digital, gairebé un terç dels 15.100 registres totals, d’acord amb les estadístiques dels dos primers mesos de 2016.

El fons compartit per les universitats de la regió Vives s’ha convertit en un referent bibliogràfic per la qualitat del seu material i el seu constant creixement. Durant els mesos finals de 2015 i els primers de 2016, el seu ritme de creixement s’ha intensificat: en 5 mesos la llibreria va incorporar gairebé 1.000 títols nous, dels quals 165 van ser publicats en 2016. Els usuaris hi podran trobar material de totes les branques del coneixement.

Amb aproximadament un terç de la seua oferta en llengua catalana, la llibreria permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.