Nova convocatòria per impartir classes amb Fisiàfrica a Moçambic

Quelimane (Moçambic).- 31/03/2016.- La Xarxa Vives d’Universitats ha obert una nova oferta de places que permetrà la selecció del professorat que impartirà l’assignatura Fisioteràpia en condicions específiques del 6 al 16 de juny de 2016 al Curs de Requalificació en Fisioteràpia que té lloc a Quelimane (Moçambic) en el marc del programa de cooperació Fisiàfrica.

La convocatòria, adreçada al professorat de les universitats participants en el programa (Girona, Illes Balears, Lleida, Miguel Hernández d’Elx i Vic-Central de Catalunya), té com a finalitat la formació en rehabilitació funcional i la capacitació de fisioterapeutes a Moçambic. A través d’aquests objectius, Fisiàfrica pretén contribuir a la reducció de les limitacions funcionals de la població, a través de l’impuls de programes de formació, la rehabilitació i el suport tècnic.

Les sol·licituds podran lliurar-se fins el proper dijous 14 d’abril.