4 equips aspiren a representar la UdL a la Lliga de Debat Universitària 2016

xi_ldu_equip_udl_interior

En la imatge, Blanca Biosca Rojas, Elena Ferre Toldrà, Marc Gonzalo Miguelez i Albert Vicente Moragues, membres de l’equip de la UdL en la Lliga de Debat Universitària 2015.Lleida, Castelló de la Plana, Palma.- 11/04/2016.- La Universitat de Lleida acollirà demà dimarts els primers debats per determinar quins seran els seus representants a la Lliga de Debat Universitària 2016, que tindrà lloc del 25 al 29 d’abril a la Universitat Politècnica de València.

D’acord amb la coordinadora de la fase local, Laura Salamero, professora del Departament de Dret Públic, 4 equips es disputaran la plaça de la Universitat de Lleida a la competició interuniversitària. Entre els alumnes, la majoria provenen de la Facultat de Dret, però també hi ha d’altres d’Història, Ciències de l’Educació, Enginyeria Agrària i Alimentària, Periodisme i Comunicació Audiovisual.

Entre altres col·laboradors de la competició interna a la UdL, hi participa el director teatral Emili Baldellou, i diversos professors de la Universitat hi prendran part com a jurats de la lliga, la final de la qual tindrà lloc el pròxim divendres 15.