Disponibles els materials de l’assemblea anual de l’Associació Europea d’Universitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 12/04/2016.- La Universitat Nacional d’Irlanda (Galway) ha acollit l’assemblea anual de l’Associació Europea d’Universitats (EUA), un esdeveniment que ha tingut lloc els dies 7 i 8 d’abril al campus irlandés, sota el lema Maons i clics per a Europa: construint un campus digital d’èxit.

Els materials del congrés, que han analitzat les estratègies integrals que desenvolupen les universitats europees per esdevenir més interactives i interconnectades, ja es troben disponibles al següent enllaç. També podreu trobar totes les intervencions recollides dels ponents, així com els vídeos d’algunes conferències.

El vicepresident I de la Xarxa Vives d’Universitats, Francesc Xavier Grau, es va traslladar a Galway per participar a l’assemblea i assistir-hi en representació de la Xarxa, membre de l’EUA.