Salut i educació predominen entre les darreres tesis doctorals en català

phd_doctorat_interior

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 14/04/2016.- Salut i educació són els àmbits temàtics que concentren la major parte de les més de 70 tesis doctorals llegides en català durant el primer trimestre de 2016 a les universitats de la regió Vives, segons es desprèn de les dades actualitzades a data d’avui al repositori TDX.

D’acord amb la base de dades, que dóna accés actualment a més de 23.000 tesis dipositades a text complet i a la consulta d’un total superior als 74.000 treballs, altres temes que es repeteixen són els de comunicació i els vinculats a diferents branques de les ciències experimentals o la tecnologia.

TDX (Tesis Doctorals en Xarxa) és un repositori gestionat i coordinat pel Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), i patrocinat per la Generalitat de Catalunya. TDX conté, en format digital, tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i d’altres comunitats autònomes. La consulta de les tesis és d’accés lliure i permet realitzar cerques al text complet, per autor/a, director/a, títol, paraules clau, universitat i departament on s’ha llegit, any de defensa, etc.