La Guia de cursos d’estiu 2016 arriba la primera setmana de maig

cursos estiu llibres

 

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 20/04/2016.- La Guia de cursos d’estiu 2016 es publicarà la primera setmana de maig, amb les millors propostes de formació per a la temporada estival a la regió Vives.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguen aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d’afavorir la mobilitat d’estudiants entre les universitats de la Xarxa. D’altra banda, es convocarà un any més el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia.

Des de 1995, la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa Vives recull la informació més completa dels centenars de cursos que s’organitzen arreu dels territoris de parla catalana entre els mesos de maig i octubre. A través dels anys, la Guia ha esdevingut una de les ofertes de cursos d’estiu més importants d’Europa i la de més relleu en l’àmbit de la cultura catalana, a més de ser un bon exemple dels serveis d’informació i divulgació al coneixement de la Xarxa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguen aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d’afavorir la mobilitat d’estudiants entre les universitats de la Xarxa. D’altra banda, s’ha convocat un any més el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia.

El Grup de Treball d’Universitats d’Estiu (GTUE) de la Xarxa Vives es va reunir el 4 de febrer passat a la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), on els representants de les 21 universitats membres van aprovar el seu pla de treball i el calendari d’activitats de 2016, que incloïa la publicació de la nova edició de la Guia.