La Xarxa presenta l’oferta dels serveis lingüístics universitaris a la Fira dels Idiomes de València

Fira dels Idiomes 2016 a València

València, Barcelona, Palma.- 16/05/2016.- Entre divendres 13 i diumenge 15 de maig, la Xarxa Vives d’Universitats ha participat a la Fira dels Idiomes impulsada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana en el marc de la #PrimaveraEducativa.

Organitzada per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, l’objectiu de la Fira va ser esdevenir una mostra en què institucions i entitats vinculades a les llengües exposaren publicacions, materials, etc. i explicaren les activitats que realitzen per a fomentar i difondre la llengua respectiva. L’activitat es va emmarcar dins un programa que també preveu el Congrés “L’aposta pel multilingüisme. 15 anys de Marc Europeu Comú i Portfolio Europeu de les Llengües” i el I Seminari de Direccions Generals de Política Lingüística, entre altres activitats.

La presència de la Xarxa Vives a la fira es va centrar a informar sobre l’oferta formativa dels serveis lingüístics universitaris: cursos d’idiomes, certificats i proves de nivell, recursos lingüístics per l’aprenentatge i guies de conversa, etcètera.

Diumenge de matí, l’estand de la Xarxa va rebre la visita de la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, i del director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano. Durant la visita els va acompanyar Conxa Planas, directora dels Serveis Lingüístics de la UB.