L’informe de resultats de «Via Universitària» es presenta a Palma

Via Universitària. Presentació a la UIB (30.05.2016)

Via Universitària. Presentació a la UIB (30.05.2016)

Palma, València, Barcelona.- 30/05/2016.- L’informe de resultats de l’enquesta Via Universitària ha estat presentat avui a la Sala de Graus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a Palma de Mallorca. Aquest és el tercer dels 4 actes de presentació programats a quatre ciutats de la regió Vives, i organitzats conjuntament per la Fundació Jaume Bofill (FJB) i la Xarxa Vives.

Les conclusions dibuixen el perfil de l’estudiant universitari actual, tant des del punt de vista de l’accés als estudis com pel que fa a les seues condicions d’aprenentatge, les expectatives i els retorns dels estudis universitaris.

Amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet, com amfitrió, l’acte ha comptat amb la participació del director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior del Govern de les Illes Balears, Juan José Montaño, la presidenta del Consell Social, Francesca Mas, la directora del Servei d’Estadística i Qualitat Universitària de la UIB, Maria Jesús Mairata, i la directora científica i executiva del projecte, Elena Sintes, qui ha presentat els resultats de l’enquesta realitzada a 20.512 estudiants de 19 universitats.

La darrera presentació tindrà lloc el proper dijous 9 de juny a la Universitat d’Andorra, a Sant Julià de Llòria, tancant el cicle d’actes de Via Universitària.

L’informe està disponible al portal de la FJB en diferents formats: