Santiago de Compostela acull la XII Jornada Científica de Realiter

Ayuntamiento_de_Santiago_de_Compostela

Santiago de Compostela, Barcelona, Castelló de la Plana.- 9/06/2016.- Les universitats de la Xarxa Vives participen a la dotzena edició de la Jornada Científica de Realiter, que té lloc a Santiago de Compostela avui dijous 9 i demà divendres 10. L’activitat es dedicarà en aquesta ocasió a Terminologia i Normalització, a través d’una sèrie de conferències i comunicacions, que treballaran, d’acord amb la línia de Realiter, la promoció del multilingüisme i la diversitat lingüística i desenvolupament harmònic de les llengües neollatines.

Marta de Blas (Universitat Politècnica de Catalunya) , Núria Castells i Àngels Egea (Universitat de Barcelona), i Francesc Galera (Universitat Autònoma de Barcelona), els dos darrers també com a coordinadors del Grup de Treball de Terminologia i Nomenclatura de la Xarxa Vives, prenen part a aquesta trobada internacional.

Realiter és una xarxa panllatina de terminologia que agrupa persones, institucions i organismes de països de llengües neollatines que treballen activament en terminologia. El seu objectiu general és afavorir un desenvolupament harmònic de les llengües neollatines, tenint en compte el seu origen comú i el fet que totes les llengües romàniques presenten models de formació lèxica propers entre elles, i que utilitzen formants semblants.